Acerola je jedinečnou zmesou C vitamínu a minerálnych látok, dôsledkom čoho je účinok ochrany buniek a väzivosť voľných radikálov podstatne vyššia, ako u syntetického C vitamínu. Acerola pochádza z ďažďových pralesov Brazílie. Je to krík resp. strom nízkeho vzrastu a jeho plod sa podobá euró´pskej čerešni. V zrelom ovocí je prirodzení obsah vitamínu C 4,5%, čo je pomerne viac ako v hocijakom inom ovocí s vysokým obsahom Céčka. V olúpanom pomaranči je len 0,5%. Vitamin C naše telo potrebuje nielen preto, aby sme mali silnú imunitu a aby sme boli zdraví v období chripiek a nachladnutí, ale závisí na ňom i veľa dalších telesných procesov. Vitamin C si naše telo navyše nedokáže vyrobit samé, neukladá si ho do zásoby a pomerne veľa ho spotrebuje, takže je nutné ho každý deň doplňovať. Vitamín C prispieva k normálnej a zdravej funkcii imunitného systému a metabolizmu. Okrem toho prispieva ako lapač radikálov k tomu, aby boli bunky chránené pred stresom. Acerola je jedinečnou zmesou C vitamínu a minerálnych látok, dôsledkom čoho je účinok ochrany buniek a väzivosť voľných radikálov podstatne vyššia, ako u syntetického C vitamínu.
Acerola prírodný vitamín C prispieva k :
Vitamín C prispieva k normálnej a zdravej funkcii imunitného systému a metabolizmu. Okrem toho prispieva ako lapač radikálov k tomu, aby boli bunky chránené pred stresom. Acerola má veľký význam pre zdravie. Má silné antioxidačné účinky, dodáva energiu a odstraňuje pocit únavy. Napomáha vstrebávaniu účinných látok polysacharidov cez tráviaci systém a pomáha predchádzať diabetickej retinopatii.
Reklamačný poriadok |
Ochrana osobných údajov |
Všeobecné obchodné podmienky |
Platforma RSO |
Prihlásenie |
Registrácia |
Zabudnuté heslo |
Partneri |
Pre zobrazenie mapy je potrebný súhlas s cookies