<<  Všetky články v tejto kategórii

Kolagén pre krásnu pleť a zdravé kĺby!

10.9.2019 14:26

Vedeli ste, že už po 30-tke dochádza v tele k úbytku kolagénu? Kolagén je telu prirodzene patriaca základná stavebná látka. Ak máte problémy s kĺbmi, bolievajú vás kolená, či trápia prvé vrásky – strie - celulitída, nepekné pigmentové škvrny, lámavé nechty alebo rednúce vlasy, je pravdepodobné, že vám v tele chýba kolagén - najdôležitejšia stavebná bielkovina v našom tele. 

Táto vláknitá, vo vode nerozpustná bielkovina, tvorí štruktúru našich chrupaviek, kostí, šliach a kĺbov, a dokonca až 70% všetkých bielkovín kože. Kolagén je najrozšírenejší proteín v našom tele. V procese úbytku kolagénu je práve nutnosťou ho dopĺňať v najdostupnejšej forme. Uplatnenie má nielen u športovcov a fyzických aktívnych ľudí, ale aj u seniorov a zdravia uvedomelých. 
  

Keď Vám chýba kolagén!

- bolesť kĺbov, kolien

- bolesť pohybového aparátu, kostí

- urýchľuje hojenie rán a podpora v pooperačnom stave, (rekonvalenscecia – zotavovanie)

- vrásky, dehydratácia pleti,

- nepekné vačky pod očami, tmavé kruhy, prípadne pigmentové škvrny

- poškodené a lámavé vlasy bez lesku

- krehké lámavé nechty,

- tvorba celulitídy, znížená činnosť pokožky (ochabovanie), strie

 

Čo je výhodou kolagénu?

- 90% hydrolyzovaný kolagén

- vynikajúca rozpustnosť

- vysoká vstrebateľnosť

- maximálna účinnosť

- Ideálne dopĺňať prírodným vitamínom C – acerola

- regenerácia a pomoc pri rôznych žažkostiach: kĺby, kosti, chrupavky,  pohybový aparát...

- obnovenie pružnosti, redukcia vrások

- vysoký vplyv na pevnosťa pružnosť pokožky, účinný na: strie, celulitídu

- lepšia kvalita vlasov a spevnenie nechtov

 

Kolagén hydrolyzát od firmy Sanct Bernhard je živočíšneho pôvodu (hovädzieho). Jedná sa o vysoko čistý hydrolyzát kolagénu z hovädziny a z väzivových tkanín kože. Váha 3,000g/molIde. Pozostáva z krátkomolekulárnych Peptíd  --> Kolagén Typ I, a obsahuje len minimálnu čiastku Typ III. Na výrobu sa používa výnimočne v Nemecku dochovaná hovädzina z ekologicky kontrolovaného hospodárstva – mäso z neho je určené na konzumáciu (ľudskú).

Hydrolizovaný kolagén sa efektívne vstrebáva práve tam, kde vám v tele chýba, stimuluje bunky, aby si opäť svoj vlastný kolagén začali produkovať.



Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email 

Diskusia k článku

Pridať príspevok

K tomuto článku ešte nie sú pridané žiadne príspevky


 
<<  Všetky články v tejto kategórii

Nastavenie súborov cookies
Na fungovanie našej webovej stránky používame nevyhnutné cookies (essential cookies) umožňujúce realizovať základné funkcionality webovej stránky. Tieto cookies môžete zakázať zmenou nastavení Vášho internetového prehliadača, čo však môže ovplyvniť fungovanie webovej stránky. Radi by sme tiež využívali dobrovoľné cookies (non-essential), ktoré nám pomôžu zlepšiť fungovanie našej webovej stránky. Pre ich povolenie, prosím, odkliknite súhlas.
Ochrana osobných údajov  |  Informácie o cookies
Súhlasím Prispôsobiť Odmietnuť
<Naspäť
Podrobné nastavenie cookies
Súbory cookie používame na zabezpečenie základných funkcií stránky a na zlepšenie vášho používateľského zážitku. Svoj súhlas pre každú kategóriu môžete kedykoľvek zmeniť.
<Nevyhnutné cookies
 
Technické súbory cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie našej webovej stránky. Tieto sa využívajú najmä na uchovávanie Vašich produktov v košíku, zobrazovanie obľúbených výrobkov, nastavenie Vašich preferencií a nákupného procesu. Pre využívanie technických cookies nepožadujeme Váš súhlas, ale spracúvame ich na základe nášho oprávneného záujmu. Váš prehliadač môžete nastaviť tak, aby blokoval alebo Vás upozorňoval na takéto súbory. V takom prípade však nemusia niektoré časti našej webovej stránky správne fungovať.
<Analytické cookies
 
Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu a počet návštev našej webovej stránky.
<Marketingové cookies
 
Marketingové cookies sú využívané reklamnými a sociálnymi sieťami na prispôsobenie zobrazovaných reklám tak, aby pre vás boli čo najzaujímavejšie.
Povoliť všetky Povoliť zvolené Odmietnuť
Uložiť Odmietnuť